ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Foreo LUNA™ 2 for Normal Skin

Foreo LUNA™ 2 for Normal Skin

User's Average Rating

4.8

Durability

4.9/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.9/5

Value for money

4.4/5

7 of 7 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

6

no

maybe

1
A revolutionary, sonic-powered, silicone facial-cleansing brush that deep cleans and delivers a powerful anti-aging treatment for brighter, firmer, more youthful-looking skin. Solutions for: pores, acne and blemishes, fine lines and wrinkles. LUNA™ 2 removes 98.5 percent of dirt, oil, and makeup residue with 8,000 T-Sonic™ pulsations per minute channeled through soft silicone touch-points, helping minimize the appearance of pores, acne, and blackheads. Its anti-aging mode smooths the appearance of lines and wrinkles with lower-frequency pulsations and helps improve absorption of your favorite Skin Care products—leaving skin looking and feeling brighter, firmer, and more elastic. What else you need to know: The LUNA 2 has broader bristles at the top for normal skin and finer touch-points that are specifically designed for sensitive skin. The soft silicone material is ultra-gentle on sensitive skin, making it suitable for people prone to redness. It is also non-porous and up to 35 times more hygienic than nylon-bristle brushes, so it won’t clog pores, which causes acne and blemishes. With 12 intensities and a motor that is two times as powerful than the original LUNA, the LUNA 2 dislodges more impurities from the pores, providing deeper cleansing and more effective anti-aging while still remaining gentle on the skin. The second-generation brush head is 50 percent bigger for more efficient cleansing with longer bristles that extend reach and enhance softness, and a thicker silicone body for greater comfort and performance. With its smart design, this lightweight device lasts up to 450 uses from one full charge and has eight speeds. It is 100 percent waterproof, making it perfect to use in the bath or shower, and includes charger and two-year warranty.

Use for two minutes twice daily with any cleanser. To use, turn on, apply cleanser, wet brush surface, cleanse face, and rinse. After, apply the anti-aging surface to wrinkle-prone areas. Precautions: Anyone who suffers from a serious skin condition should consult their dermatologist before using this product. Avoid using clay-based, silicone-based, or grainy cleansers, exfoliators, or scrubs as they may harm LUNA’s soft silicone bristles.

Silicone Cleansing Device, USB Charging Cord, User Manual, Pouch.

Tags:

Community Review

Sort By

21 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Pertama kali pake ini karna liat tasyafarasya, dan aku lngsung beli di sephora, enak banget sih pake ini muka kaya yang dipijit" gitu. Pokonya bagus kalian harus coba♥️♥️
(0)
(0)

19 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

3.0/5

Kalau kalian punya budget lebih kudu wajib harus beli ini karena bener2 bikin wajah jadi lebih bersih bgt + bikin waktu bersihin wajah jadi seru hahaha
(0)
(0)

18 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

nitip mama beliin yang oily skin tapi salah beli malah dibeliin yang untuk normal, tapi ternyata gaada masalah, tetep suka banget. aku pake sehari sekali pas cleansing di pm skincare, asli deh ini game changer banget. berasa banget deep cleansingnya, habis pake beneran berasa jauh lebih bersih, lebih halus, lebih seger. pakai ini juga jadi gaperlu sering sering exfoliate hahaha karena pake ini aja sebenernya udah exfoliate. sesukaa ituuu!
(1)
(0)

17 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Awalnya tertarik dengan produk cleansing tools yang pake brush, tapi kok ragu-ragu karna kulitku sensitif. Trus baca-baca review kalo banyak yg purging. Trus ada tools yang ini. Wah kok lucu dan baca-baca review, banyak yang suka. Ga perlu ganti brush lagi. Akhirnya beli lah... daaan... ternyata bener-bener enaaaaak banget. My skin feels so soft dan sama sekali ga bikin purging. Abis cleansing bisa langsung pake anti agingnya. Worth the price sih
(1)
(0)

12 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

alat bantu cuci muka favorit akuu, setiap habis cuci muka pake ini muka ku pasti jadi bersih banget dan juga halus, dan juga semenjak pakai ini aku juga ngerasa jadi jarang jerawatan, pokoknya cinta banget sama produk ini
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media