ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Spin & Clean Sonic Facial Cleansing Brush

Spin & Clean Sonic Facial Cleansing Brush

User's Average Rating

4.7

Durability

5.0/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.7/5

Value for money

4.0/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

1

The New Sonic cleansing device using 6000 of pulsation per minute for a deep and thorough facial cleansing. Safety and non irritant,gentle enough for all skin types,cleanses more effectively than washing by hands. Waterproof and portable design for each of use and convenience,no brush-heads replacement needed. Travel-friendly, more than 300 uses from each full charge (2 hours).

Key benefits:

This sonic cleansing device will provide you with a fresh,smooth,and radiant

Looking skin after just one week of use. A 2-minutes daily cleansing routine removes the accumulation of dirt,impurities,and wrinkles on your face

Available in 3 colors:

Pink, Blue, Purple

Tags:

Community Review

Sort By

16 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

I bought the pink one because looks more attractive. 😂 awalnya ga percaya kalau alat ini bener-bener ngefek. Tapi setelah cobain, aku ga bisa menyangkal and i can claim that kulit wajah aku rasanya ga bersih kalau ga pake ini.
(0)
(0)

04 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Suka sama cleansing brush ini karena bentuknya kecil bisa dibawa untuk travelling. Bersihin muka pakai ini juga kerasa lembut banget dan hasilnya muka jadi lebih bersih. Harganya juga nggak terlalu mahal dibandingkan produk sejenis.
(2)
(0)

07 May 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Udah pake sonic brush ini sejak pertama launching di sociolla. Menurut aku sangat membantu umtuk menjaga kebersihan wajahku yg cenderung acne prone. Alatnya ringan,lembut dan sangat efisien karena ngak perlu bolak balik di cas hehe.. Dan lebih hemat ga perlurepot ganti ganti refill brush lg ;)
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10568 Reviews

Beauty Glossary

Masalah kulit yang ditandai dengan munculnya bintik-bintik pada beberapa bagian tubuh, seperti wajah, leher, punggung, dan dada. Bintik-bint...

Jerawat

Stay in the loop!

Follow us on social media