ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Glamglow Powercleanse

Glamglow Powercleanse

User's Average Rating

3.9

Effectiveness

4.3/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.3/5

Value for money

2.5/5

3 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

1

maybe

2
A revolutionary Mud & Oil to Foam™ daily cleanser that combines the Power of Mud & Oil and the Performance of Foam for a NEW Daily Cleansing experience. The mud & oil are separated for maximum stored power & when combined in the hand transform into an effective Dual Cleanse foaming lather in one easy step. POWERCLEANSE™ provides a unique double elimination of make-up, impurities & dirt build-up on the skin. The cleansing oil gently and effectively dissolves make-up, leaving skin renewed & purified, while the cleansing clay dissolves impurities & gently detoxifies the skin. HOW TO USE Apply 2 to 3 pumps of mud & oil into palm of your hands or to customize your dual cleanse experience, add more mud or oil to your palm. Slowly mix the two together and apply gently over dry face ★ With remaining product left on hands, lightly add water to hands & vigorously rub together to start the foaming lather then apply lather to face & lightly add more water in circular motions to increase foaming lather  ★ Rinse thoroughly with warm water  ★ Gently pat dry with towel ★Use morning and / or night.CAUTION: Not to be used as a mask. 

Tags:

Community Review

Sort By

12 December 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

Untuk yg ini siy dia agak lucu bentuk nya, jd ada sisi mud nya ada sisi oilnya, semacam langsung double cleanser gt... untuk pembersihan nya sih ini oke banget mgkn karena ada oilnya gitu jadi bisa banget untuk meluntukan sisa2 makeup
(0)
(0)

07 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

Cleanser foam terfancy >.< tapi sumpah ini lembut banget dimuka uuuu gemes pengen pegang muka terus. Wanginya juga enak. Cuma sayang harganya terlalu priceyy huhu kayaknya no repurchase mau cari yg lain ajaah yg lebih bersahabt dengan kantongku hehe.
(13)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Kaget banget sih sama review buruk untuk pembersih ini! Aku malah terpesona pada betapa lembutnya di kulitku, dan bahkan terlihat lebih cerah! Aku juga suka banget baunya dan rasanya sangat enak saat dipake di kulit. Suka!
(0)
(0)

01 December 2018

Effectiveness

3.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

1.0/5

nyoba sample size nya, pas dipakai bikin kulit jadi halus, lembab dan engga bikin kulit muka jadi ketarik, bau nya engga mengganggu, packagingnya mencolok banget warna hijauu terkesan fresh, harganya lumayan bikin kantong kering
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media