ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Masami Shouko Classic Brush Set

Masami Shouko Classic Brush Set

User's Average Rating

4.6

Durability

4.3/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.5/5

3 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

2

maybe

1

Classic Brush Set 6 Pieces :

6 kuas makeup dan Kuas set dengan 2 face brushes dan 4 eye brushes untuk makeup sempurna.

Classic Brush Set 12 Pieces :

Kuas set ramping untuk membawa kuas makeup dan produk favorit Anda. Menampilkan 3 face brushes, 8 eye brushes and 1 lip brush untuk makeup sempurna.

Classic Brush Set 18 Pieces :

Kuas set ramping untuk membawa kuas makeup dan produk favorit Anda. Menampilkan 5 face brushes, 12 eye brushes and 1 lip brush untuk makeup sempurna. 

Tags:

Community Review

Sort By

05 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

Sebenarnya dari harga packaging kupikir bakal ekonomis banget untuk dapat banyak brush. But turns out bulu brushnya mudah banget rontok, jadi kecewa banget. Huhuhu, suka malu kalau gak ngecek muka teliti ada bulu brush yang rontok
(0)
(0)

13 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

aku beli yg 6pcs dan suka banget yaa ringkes banget udah dpt case nya jg dan kl utk traveling enak banget, cukup bawa 6pcs ini udah bisa utk makeup full hahhaha
(0)
(0)

09 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: 6 Pieces
Punya mama sih, tapi lebih sering aku yang pake. Enak brushnya lembut banget, bulunya juga tidak mudah rontok saat dipakai atau dibersihkan selama pemakaian bertahuntahun. halus pisannn
(0)
(0)

20 September 2018

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Looking at the value for money, it is pretty good. Powder brush and foundation brush are both so soft, the other brushes are good as well. But, when you blend your eyeshadow using these brushes, you'll feel they're bit "stabing" your eyelids. Maybe eyelids are more sensitive, or maybe, these brushes a bit harsh on the edge. Other than that, by the time you use it, their name will fade completely. However, even tho I didn't use a brush protector and they got caught in my make up bag's zipper few times, they didn't fall of. Stands still on as they are new! I'd recommed this set for those who wants to have a complete set, plus it comes in a beauutiful leather bag
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10645 Reviews

Beauty Glossary

Tren rambut berwarna-warni cerah menyerupai unicorn yang mulai dipopulerkan oleh kalangan blogger tahun 2017.

Stay in the loop!

Follow us on social media