ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Lamica Lamica X Bubah Alfian Set

Lamica Lamica X Bubah Alfian Set

User's Average Rating

4.5

Durability

4.7/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.7/5

Value for money

4.1/5

15 of 15 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

8

no

2

maybe

5

This LAMICA's limited edition brush set is personally curated by the talented Makeup Artist, Bubah Alfian. The brushes inside are specifically the types which he uses the most. The beautiful color and design are also specially requested to make the set looks beyond elegant.

With years of experience, Bubah Alfian is well known among Indonesian celebrities due to his flawless result. Furthermore, he had the opportunity to be involved in the 20th season of America's Next Top Model. It's really an honor for LAMICA to have the chance collaborating with the one and only Bubah Alfian.

Brush list :
Large Face Brush : With a full, dense and soft bristles, this fluffy brush is ideal for dusting on finishing powder onto the face to set your makeup.

Blush Brush : The rounded head is perfect for giving a pop of color to the apple of your cheeks for a fresh look. This brush can also be used for finishing powder, contour or bronzer.

Flat Blending Brush : Apply eyeshadow effortlessly with soft edges result for a smooth professional look.

Dome Brush : This dome shaped brush is a multi-talented! It will help you blend easily and softening any harsh lines.

Eyebrow Brush : Perfect angled brush that will help you fill, define and shape eyebrows.

Lip and Liner Brush : Designed with a precise tip to create perfect line for lip and eyeliner. Easy to control the movement with the soft and flexible head.

Tags:

Community Review

Sort By

14 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Brush nya lembutt, ga bikin muka terasa perih perih karena brush nya ga enak, Gagang brush nya juga ramping memudahkan banget bagi kuta saat aplikasiin produk makeup.
(0)
(0)

08 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Brushnya lamica x bubah alfian udah gausah ditanya lagi kualitasnya Bagus banget ,bulunya lembut, puffy banget trus empuk pas diaplikasikan di wajah, karna ada tuh brush yg kasar dan nusuk2 kalo dipake diwajah Cuman dia ya agak mahal sih, yah sesuai lah ama kualitas
(0)
(0)

08 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Desainnya nggak diragukan lagi sangat classy dan terlihat mahal. Warna maroonnya cantik dan kualitas pouchnya juga baik. Seperti brush Lamica lainnya, set kolaborasi dengan Bubah ini kualitasnya juga sangat baik. Akan tetapi sepertinya ada beberapa brush yang menggunakan natural hair dan ada yang synthetic hair. Jadi bisa dipertimbangkan apakah kamu memiliki alergi terhadap natural atau synthetic hair atau tidak .
(3)
(0)

05 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Lamicaaaa Ini brushnya lembuuuuutt bgt!! Terus ga rontok sama sekali, dan gampang buat dicuci. Aku pake ini buat aplikasiin bedak ke wajah. Packagingnya pun lucuu, klasik dan elegan❤
(1)
(0)

05 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Lamica kolaborasi dengan bubah sangat merekomendasikan karena satu set memiliki banyak macam brush. Bulu pada brush sangat lembut dan nyaman untuk kulit.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10569 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media