ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques 1574 Ultimate Base Set

Real Techniques 1574 Ultimate Base Set

User's Average Rating

4.6

Durability

4.6/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.7/5

Value for money

4.4/5

62 of 64 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

34

no

13

maybe

17

Our limited edition ultimate base set is a collection of three base essentials. This set is the must-have expansion to our core collection. The three essentials help target small imperfections and blend your base makeup for a flawless complexion.

  • expert face brush: ultra-firm and broad for buffing cream or liquid foundation
  • miracle complexion sponge: rounded side blends larger areas of the face, precision tip covers imperfections, and the flat edge contours around the eyes and the nose
  • deluxe concealer brush: dense, rounded bristles for well blended concealer application above and below the eye area.
  • exclusive mirror to-go case: the perfect compact case for touch ups

Tags:

Community Review

Sort By

03 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

sponsnya empuk dan lembut, bentuknya pun sesuai dengan bentuk wajah, untuk expert face brush dan concealer brush sangat enak dipakai untuk blending /concealer tanpa menimbulkan creasing
(0)
(0)

29 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Awalnya ga pernah pake tools, hanya mengandalkan tangan aja. Pas sociolla diskon langsung tertarik ingin beli. Ternyata setelah di aplikasikan ke muka, make up jd lbh cpt, flawlesh dan pasti nya higeinis..
(0)
(0)

28 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Kualitasnya juara, sesuai lah dengan harga. kokoh ga fragile dan tahan lama. bulu brushnya ga nusuk - nusuk. nyaman di gunakan. sponge nya gw ud berkali2 repurchase dan gapernah ada kejadian anah aneh. super real technique
(0)
(0)

05 March 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

emang beda ya brush mahal sama engga. bristlenya halus banget, easily blending the foundie, and the contour brush oke bgt buat apply eyeshadow atau pun concealer di bawah mata.
(0)
(0)

04 March 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

Good tools, brush nya lembut bngt, beauty blendernya jg mantup abiss, cocok untuk pemula yang baru belajar make up, tapi disarankan beli saay diskon soalnya agak mahal untuk kantung pelajar/mahasiswa hehe
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10563 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media