ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

beautyblender Blendercleanser Solid

beautyblender Blendercleanser Solid

User's Average Rating

4.4

Durability

3.8/5

Eficiency

0.0/5

Value for money

4.2/5

5 of 5 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

1

maybe

Our best-selling long awaited blendercleanser solid has finally arrived in Indonesia! With sleek branding and a super soft, hot pink silicone pad – your beautyblender® and makeup brushes will never be dirty again. The gentle cleansing silicone pad can be used to deep cleanse your beautyblenders as well as your makeup brushes. Our cleanser is perfect for traveling and offers the same cleansing results as our liquid blendercleanser® with a soothing lavender fragrance.  This cleanser supports the integrity of the blender as well as removes excess residue and germs for a clean makeup application. It is formulated without:  Parabens
  Sulfates
  Phthalates How to use: Wet beautyblender or makeup brushes. Create a lather by rubbing beautyblender or makeup brushes over the soap; repeat if necessary. Gentle squeeze beautyblender or makeup brushes and rinse again to remove any excess cleanser and water. Set beautyblender on the new pink pad to air dry. Note: If a deeper clean is needed, you can now bounce your soapy beautyblender against the pink pad. And of course, you can use the pink pad to cleanse makeup brushes as well.

Tags:

Community Review

Sort By

09 July 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

5.0/5

Best beauty blender & brush cleanser sih ini! Wanginya clean & fresh, tahan lama & gampang buat dibawa traveling. Beli yg versi cairnya jg baguss.. bener2 ngangkat smua sisa2 make up di beauty blender & brushnya secara total! U simply cannot go wrong with this legendary brand!
(0)
(0)

12 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Value for money

4.0/5

produk favorit aku sepanjang tahun 2017 untuk mengangkat noda makeup dan juga untuk blending2 foundie dan concealer. sayangnya it's so pricey... coba ada versi murahnya yang ramah di kantong mahasiswi..
(0)
(0)

07 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sejak direkomendasikan MUA, aku pake cleanser ini. enak banget, brush bisa putih lagi seperti semula dan proses pembersihannya cepat dan mudah banget. Cuma untuk pembersih brush lumayan pricey aja.
(2)
(0)

04 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

4.0/5

Value for money

4.0/5

bermodal di youtube,, dan akhirnya nekad beli ini... dannn taraaaaaa... bener-bener ngebantu bersihin peralatan kitaaa.. harganya mehong bingitss.. beli ini pas diskon,, dan ga bikin kantong kering... hahhahha
(0)
(0)

13 December 2017

Durability

0.0/5

Eficiency

0.0/5

Value for money

4.0/5

Pasangan yang tepat untuk Beautyblender. Sangat membantu banget untuk membersihkan Beautyblender dari bekas dan sisa-sisa makeup yang tertinggal dan kalau gak dibersihkan bisa bikin wajah jerawatan. Sebelumnya aku pakai Brush / Sponge Cleaner dalam bentuk liquid, tapi setelah coba yang ini, aku merasa ini jauh lebih hemat dan lebih bersih. Menurut aku produk seperti ini sangat penting untuk dimiliki, kualitas sebanding dengan harganya. Rekomended dan aku pasti Repurchase !
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10779 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media