ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques 1471 Brush Cleansing Palette

Real Techniques 1471 Brush Cleansing Palette

User's Average Rating

4.6

Durability

4.9/5

Eficiency

0.0/5

Value for money

4.1/5

8 of 8 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

1

maybe

3
Great makeup application starts with a clean brush. The brush cleansing palette helps sweep away makeup, oil, and impurities from bristles to give you truer, more consistent color application. > performance-grade silicone: lightweight and ergonomically designed to fit comfortably over your hand> exclusive multi-textured surfaces: designed to gently work between the bristles for enhanced deep cleansing Step 1: Slip hand into the palette and squeeze a drop of our brush cleansing gel onto the tool. Add warm water to the palette. Step 2: Swirl brush into the gel and water across the various surfaces until the brush is clean. Rinse bristles thoroughly, being careful to not fully immerse the base of the bristles. Squeeze out the excess water. Step 3: Rest your brushes across the surface of the tool to dry or use the panoramic case from our sets (sold separately) to dry brushes upside down.

Tags:

Community Review

Sort By

29 June 2019

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Value for money

3.0/5

baru pertama kali beli brush cleansing dan pas di pakai takjub banget. bersihin brush dengan mudah dan cepat plus dapat tester sabun nya. harganya lumayan mahal tapi untung dapat diskon di sociolla. produk ini recommended!
(0)
(0)

21 June 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

4.0/5

Palette ini ngebantu banget buat nyuci brush real techniques, membuat brush kita kembali seperti keadaan baru beli. Amat sangat recommend ditambah dengan free cleansing gel.
(0)
(0)

09 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

5.0/5

Cleansing palettenya lumayan besar jadi leluasa buat cuci brush dan dia lentur gitu jadi gampang disimpan juga dan nggak makan banyak tempat. Terima kasih Sociolla!
(0)
(0)

26 January 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

3.0/5

Tadinya sempet agak mikir beli brush cleansing palette ini. Soalnya harganya lumayan banget buat beli brush lagi. Setelah ngebandingin sama produk lain kok beda banget harganya. Mehong gitu hahah. Ya walaupun dapet barang ini pas lagi diskon tapi masih tetep mahal untuk ukuran brush cleansing palette. Lainnya 80rban ini 200an. Ajigileee. Tapi karena biar selaeas sama brushnya akhirnya beli brush cleansing palette dari RT ini. Dan setelah dibuka. Magicccccc gede banget segambreng. Kayak tatakan gitu. Pantesan harganya segambreng. Gak nyesel sih. Plusnya juga dikasih 2 brush shampoonya. Sachetan gitu.
(0)
(0)

21 January 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Value for money

3.0/5

packagingnya rapi, bagus. dr brush cleansing palette RT ini kita dikasi free cleansing gel 2 sachet. Overall bagus cuman memang overrated menurut aku hanya untuk ukuran brush cleansing sih
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media