ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Shu uemura Hard Formula Eyebrow Pencil

Shu uemura Hard Formula Eyebrow Pencil

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.8/5

Packaging

3.8/5

Pigmentation

4.3/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.3/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

3
This unique eyebrow pencil has been beloved for over 25 years. This eyebrow pencil has an oil activated formula: color only shows with natural oil that is on the eyebrow. This unique formula consists of a mix of powder, wax, and small amounts of semi-solid oil, a winning combination that delivers the perfect hardness for ultimate precision with a powdery texture that works well with foundation upon application. The result is a natural and defined brow look. Smudge-proof and long-lasting.

draw eyebrow hairs one by one using the thinnest edge of the hard formula pencil. artist tip:Choose color closest to hair color for natural look. A darker shade will generally project a strong, more assertive image while a lighter shade projects a soft, sweet image.

Tags:

Community Review

Sort By

28 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Kemarin di makupin pake eyebrow pencil ini cuma aku ga tau pake warna apa. Cuma aku amaze banget warnanya cakep dan pigmented banget dan ga ada rasa sakit dikulit dsan terlihat ga berlebihan dan cakep d warnanya. Kekurangannya maybe agak ni memang warna dan pigmention nya bagus banget dan gw percaya kalau untuk alis itu shu uemura memang the best karena ini mudah banget digunakan nya gw pakai yang ash brown karena lebih suka warna coklat kebanding abu-abu. Namun kekurangan dari eyebrow pencil ini adalah harus di runcing tapi akan lebih baik di serut pake cutter.
(0)
(0)

04 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

If you’re looking for an old way pencil, this is the one. I love the color “seal brown”. The only brand that i think have the most perfect middle -line between grey and brown. It looks so natural on me and matches my natural hair color. Umur product super lama jadi mahal dikit pun worth it!
(0)
(0)

12 October 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Satu2nya eyebrow pencil yang naturaaaaaal bgt hasilnya. Soft bgt jadi gak sakit dan gak berantakan hasilnya. Warna dan teksturnya bikin efek 3D yang menghasilkan wfek natural.
(4)
(0)

12 October 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Eyebrow pencil nomor 1 ini memang warna dan pigmention nya bagus banget dan gw percaya kalau untuk alis itu shu uemura memang the best karena ini mudah banget digunakan nya gw pakai yang ash brown karena lebih suka warna coklat kebanding abu-abu. Namun kekurangan dari eyebrow pencil ini adalah harus.
(5)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media