ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Benefit Cosmetics Goof Proof Brow Pencil Mini

Benefit Cosmetics Goof Proof Brow Pencil Mini

User's Average Rating

4.7

Shade

Long wear

4.8/5

Packaging

4.8/5

Pigmentation

4.9/5

Texture

4.9/5

Value for money

4.0/5

14 of 14 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

11

no

1

maybe

2
Presto…everyone’s an expert with this super easy filling & shaping eyebrow pencil. It features a custom, non-sharpen “goof-proof” tip, soft color and a glide-on formula for easy & fast brow filling. Comes complete with built-in blending spoolie-brush and signature Tips & Tricks! 12-hour* waterproof** formula 95% said it was easy to fill & shape brows 94% said it gives beautiful brows on the first try

Tags:

Community Review

Sort By

22 July 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Pencil 03 Medium Mini
Waahhhhhhh seneng banget sama produk ini. Terharuuuu akhirnya ku menemukan produk buat eye brow yang paling cocok warnanya sama aku, dipakainya super mudah karna ujung pencilnya yang unik dan diputar gitu. Dannnnn awet seharian 😍😍 Simpel kecil dan ga maka tempat.
(0)
(0)

17 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Pencil 06
High quality aaaaaaaand affordable!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ....................................,,....................,...,.,.,........,
(0)
(0)

29 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Pencil 03 Medium Mini
bagus bgt, gampang bgt diaplikasiin untuk pemula seperti aku, tahan lama ga gampang luntur. enak bgt untum dibawa kemana2 karena packaging nya yg kecil♥️
(0)
(0)

29 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Pencil 03 Medium Mini
My HG brow pencil. Stays all day, easy drawing. And I love that they have this mini version. It's not exactly smaller pencil, it's the same size of pencil just without the spool and it came with less price! YASS all the way.
(0)
(0)

29 March 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Pencil 03 Medium Mini
Gemes sama casingnya. Udah lama coba semua merk pensil alis, balik lagi ke benefit krn cuma ini juaranya. Tekstur cream pas, tidak terlalu lembut, gampang aplikasi, gampang dibaur, waterproof dan sweatproof. What more do you need from an eyebrow pencil? Yah kecuali harganya sih.. utk full size bisa dapat 8 merk lokal. Wow
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

D

Istilah yang biasa dipakai untuk mendeskripsikan makeup atau kondisi kulit yang berkilau sehat dan terlihat segar. Biasanya kondisi ini adal...

Dewy

Stay in the loop!

Follow us on social media