ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Shiseido White Lucent All Day Brightener

Shiseido White Lucent All Day Brightener

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.5/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

1
Dramatically enhance radiance. Diminish the appearance of dark spots and hyperpigmentation. Discover even-toned, luminous looking skin. This advanced daytime moisturizer minimizes the appearance of existing sun damage while helping to prevent future discoloration. With timed-release capsules for all-day brightening and moisture, this multi-functional brightener improves skin texture, targets dark spots and evens out the appearance of skin tone. White Lucent is the ultimate brightening solution. Helps promote brightening effects throughout the day and protect skin from environmental factors such as oxidation* with advanced Timed Delivery Bright Technology. Deeply moisturizes and improves skin texture. Light-Transform Powder adapts daylight onto skin for a brilliant glow. Helps protect skin from environmental stressors. To use: Smooth over face each morning after cleansing, softening and using serum. Take a generous amount over finger tips and smooth onto face. FOR ALL SKIN TYPES. DERMATOLOGIST-TESTED.

Tags:

Community Review

Sort By

05 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

Kalo menurut aku sih ini masuk kategori pricey ya😂 tapi dia beneran bagus kok, bikin muka ku beneran agak cerah dan moist gitu si Shiseido white lucent ini. Semoga nanti bisa beli varian lain wkwk *lah curhat
(3)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

suka sama cream ini selalu pake di pagi hari sebelum make up krn dia bisa jd base juga bikin muka cerah naikin tone gt sih diaku awet banget ga abis2 krn harganya jg lumayan mahal jd ya pakenya irit2
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10562 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media