ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.3/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.3/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

1

A boosting pre-treatment to defend against multiple signs of aging and damage.

Shiseido has been researching skin immunity for over 20 years. Ultimune enhances your skin’s power to prevent and resist damage. This one-of-a-kind preventative pre-treatment helps strengthen skin to defend against visible signs of aging, environmental stressors and day-to-day damage. Skin looks smoother and more resilient over time and wrinkles appear less visible. Makeup applies easily and flawlessly over velvety skin. Regardless of skin type, concern and age, after 2 weeks 81% noticed a boost in the benefits of their usual skincare regimen when using Ultimune as a pre-treatment.*

  • In 1 week 90% felt skin became smoother and 86% felt skin became more supple and radiant with improved clarity.**
  • Shiseido Exclusive Ultimune Complex™, is formulated with Bulgarian Rose Water, Aqua in Pool and Yeast to protect and strengthen skin against day to day damage and signs of aging.
  • Powerful botanical blend of Gingko Biloba Leaf Extract, Shiso and Thyme maintain a healthy skin surface and protects against impurities.

To use: Apply two pumps morning and evening after cleansing and balancing skin.

Apply Ultimune before using targeted serums or your moisturizer for enhanced results.

FOR ALL SKIN TYPES. DERMATOLOGIST-TESTED.

Tags:

Community Review

Sort By

19 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml ini sangat kecil ya packagingnya dan produk ini teksturnya agak kental dan susah banget buat meneyrap dan aku juga suka pakai ini sebelum tidur
(0)
(0)

19 November 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sempat menggunakan ini selama sekitar 3 bulan dan memang sih kulit keliatan lebih kenyal, bouncy, and so on. Tapi karena kulitku berminyak bgt jadi di aku sih greasy banget jadinya. Texture nya lumayan thick, nggak terlalu berat seperti cream tapi utk something yg keliatannya mirip gel nggak enteng2 bgt. Menurutku memang lebih cocok utk mama ku sih krn dia kulitnya lebih normal dan aging skin. Oh ya pake ini hrs rajin bgt kl stgh hati pakenya ga akan keliatan resultsnya.
(2)
(0)

19 August 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Udah hampir 1 bulan pakai produk ini, dan ternyata enak parah! Favorite aku! Shiseido ultimune ini bikin kulit lebih kenyal, halus, dan sehat. Untuk review lebih lanjut bisa cek di blog aku ya www.maryah-ulpah.blogspot.com thank you
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10645 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan ekstraksi dari marula nut yang berasal dari Afrika Timur. Kandungan oleic acid dengan konsentrasi tinggi di dalam minyak esensial...

Marula Oil

Stay in the loop!

Follow us on social media