ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Energizing Shower Gel Mango Coriander

Yves Rocher Energizing Shower Gel Mango Coriander

User's Average Rating

3.9

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.3/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.3/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

1

maybe

2
Energizing Shower Gel Mango Coriander : The pleasure of a gentle bath, shower gel with energizing benefits.Yves Rocher has chosen Coriander, traditionally renowned for its toning properties. It is at the heart of this spherical and tasty white fruit that all the richness of Coriander essential oil is found. Its floral, spicy scent and sharp and invigorating freshness, softened by the colorful and vibrant notes of Mango, give you a boost of vitality that stimulates your senses. To soak up vitality in the shower or bath, our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined Organic Aloe Vera gel, essential oil of Coriander* and Mango extract. The skin is gently cleansed and delicately perfumed. Tested under dermatological supervision.*in the perfume Key botanicals: Organic Shea butter, Botanical Glycerin, essential oil of Coriander (in the perfume), Mango extract Botanical cleansing base This formula contains more than 98% of ingredients from natural originRecyclable bottle containing recycled plasticEthoxylate free, paraben free

Tags:

Community Review

Sort By

24 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 400 ML
Teksturnya mirip kek kebanyakan shower gel pada umumnya. Bedanya, shower gel ini wanginyaaaaa seger bgt. Meski variannya mango, tp kurasa ada wangi peach & nanasnya gitu, segeerrr bgt. Bikin pengen mandi terus, hahhaa.
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 400 ML
Wanginya tuh enak banget dan tahan lama, gabikin kulit kering, trus packaging nya tuh ngebuat dia jadi susah tumpah dimana baguss banget buat orang ceroboh kaya gue. Jadi kalo di terbalikin dia gabakal keluar sabun nya. Oiya 2 tetes nya aja tuh udah bikin wangi yang cukupnsi kalo menurut gue jadi agak hemat
(0)
(0)

03 December 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 400 ML
Ini udah botol kedua aku dan keduanya full size yang gede. Sekarang udah ganti shower gel karena udah bosen sama wanginya. Tapi sungguh ini wanginya enak sih, bikin seger gitu. Kamar mandi juga jadi wangi abis mandi. Ga bikin kulit kering juga. Recommended.
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10591 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media