ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Energizing Shower Gel Mango Coriander

Yves Rocher Energizing Shower Gel Mango Coriander

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.2/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.3/5

Value for money

3.5/5

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

2

maybe

2
Energizing Shower Gel Mango Coriander : The pleasure of a gentle bath, shower gel with energizing benefits.Yves Rocher has chosen Coriander, traditionally renowned for its toning properties. It is at the heart of this spherical and tasty white fruit that all the richness of Coriander essential oil is found. Its floral, spicy scent and sharp and invigorating freshness, softened by the colorful and vibrant notes of Mango, give you a boost of vitality that stimulates your senses. To soak up vitality in the shower or bath, our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined Organic Aloe Vera gel, essential oil of Coriander* and Mango extract. The skin is gently cleansed and delicately perfumed. Tested under dermatological supervision.*in the perfume Key botanicals: Organic Shea butter, Botanical Glycerin, essential oil of Coriander (in the perfume), Mango extract Botanical cleansing base This formula contains more than 98% of ingredients from natural originRecyclable bottle containing recycled plasticEthoxylate free, paraben free

Tags:

Community Review

Sort By

13 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 200 ml
Baunya enak seger mango ada peach nya gitu tapi wanginya cepet ilang dan harganya agak pricey ya..beli pas diskonan jadi oke lah sambil nyoba.
(0)
(0)

19 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 400 ML
Shower gel ini punya aroma mango yg tahan lama, dibandingin shower gel yves rocher yg lainnya. Udah tau deh ya untuk yves rocher barangnya emg rata2 mutunya tinggi. Dan beli di sociolla jauh lebih worth it dr segi harga.
(0)
(0)

13 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 400 ML
Ini sabun enak banget, wangi nya seger banget ada aroma jeruk dan mangga gitu, bikin gak males mandi, dikulit gak kering sama sekali, dipake mamdi pagi bikin mood bagus, dipake mandi sore bikin tenang
(0)
(0)

24 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 400 ML
Teksturnya mirip kek kebanyakan shower gel pada umumnya. Bedanya, shower gel ini wanginyaaaaa seger bgt. Meski variannya mango, tp kurasa ada wangi peach & nanasnya gitu, segeerrr bgt. Bikin pengen mandi terus, hahhaa.
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 400 ML
Wanginya tuh enak banget dan tahan lama, gabikin kulit kering, trus packaging nya tuh ngebuat dia jadi susah tumpah dimana baguss banget buat orang ceroboh kaya gue. Jadi kalo di terbalikin dia gabakal keluar sabun nya. Oiya 2 tetes nya aja tuh udah bikin wangi yang cukupnsi kalo menurut gue jadi agak hemat
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10814 Reviews

Beauty Glossary

Kulit berwarna putih yang tekturnya keras dan terletak di pinggiran kuku. Kutikula kuku ini biasanya muncul karena kita kurang mengkonsumsi...

Kutikula

Stay in the loop!

Follow us on social media