ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

Yves Rocher Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

User's Average Rating

4.7

Effectiveness

4.8/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.8/5

Value for money

4.6/5

5 of 5 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

2
Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry The pleasure of a gentle shower gel with relaxing benefits.To relax the body and mind, Yves Rocher has chosen to combine Lavandin with Blackberry. The essential oil of Lavendin is obtained by distillation of the flowering stems harvested in the summer, using steam. The essential oil of Lavendin is well-known for encouraging relaxation. Its flowery, fine and powdery notes, combined with the round and generous gentleness of Blackberry, procure a feeling of well-being and intense relaxation. Beauty Promise The skin is gently cleansed and delicately perfumed.

Tags:

Community Review

Sort By

22 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 400 ML
wanginya enak, pemakaian sedikit sudah berbusa. dari segi harga cukup reasonable terutama kalau sedang discount. recommended, wajib dicoba. cocok juga untuk hadiah.
(0)
(0)

05 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 400 ML
Baunya enak.. seger2 gitu fruity2 tp ttp ada lavendernya.. repurchase kalo lagi diskon banget. Soalnya harga pas normal tuh ga murah.. so sering2in diskon yah sociolla
(0)
(0)

18 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 200 ml
shower gel yang enak di pakai. Busanya banyak, wanginya juga seger, eangi blackberry. Gel nya kental jadi pakai dikit aja udah banyak sabunnya. bentuknya lucu
(1)
(0)

13 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 200 ml
dulu aku pernah coba beli yg travel size nya isi 4, trus krn enak aku lanjut beli satuan yg besar dan aku masukin ke wadah kecil biar aku bisa bawa kemana mana, lembut banget dan melembabkan selain wanginya emang seger banget.
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 400 ML
The bottle of this Lavender shower gel is a little unpractical to open. The scent is fresh and aromatic - natural and herbal - which is calming and relaxing; lingers lightly after showering. Lathers well and does not dry-out my skin.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10590 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media