ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

St.Ives Smooth & Glow Apricot Exfoliating Body Wash

St.Ives Smooth & Glow Apricot Exfoliating Body Wash

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.4/5

Packaging

4.4/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.3/5

66 of 70 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

48

no

8

maybe

14
A gentle exfoliating body wash made with apricot kernel oil. Uncover smooth, polished, glowing skin. Awaken and refresh your skin. Made with apricot kernel oil and 100% natural exfoliants to gently buff and polish the skin. If your skin craves softness daily, lather up and get scrubbing! Were superfans of everything nature and these fuzzy lovelies are just one of our faves. Our oil comes from juicy apricots grown in sunny Spanish orchards. Apricots inspire many of our products The apricot kernel (thats the pit to you and me) is pressed to release the oil and then infused into our yummy apricot products. Start or finish your day with this gentle apricot exfoliatinig body wash for that ahh feeling and surround yourself with delicious nature.

Pour a generous amount of body wash into the palm of your hand (or a sponge or washcloth – whatever you like). Lather over wet skin, from the back of your neck right down to your toes, soaking up the incredible smell. When you’re done, rinse off the lather.

Natural Ingredients: Apricot kernel oil, Hydrated silica, Microcrystalline wax beads, Jojoba beads

Tags:

Community Review

Sort By

29 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Berasa pengen diminum soalnya kayak enak gitu hahaha. Jangan tapi ya! Dia itu sabun yang lembut dan juga ada scrub-scrub kecil yang super duper imut gitu mandi makin semangat
(0)
(0)

25 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Sabun mandi rasa sirup jeruk :D wanginya persis kek sirup, manis seger. Ada scrub kecil2, tapi di aku ga terlalu pengaruh soalnya aku pake shower puff biar cepet. Teksturnya cair, busanya banyak, setelah dibilas kulit jadi keset tapi ga berasa kering. Daan tambah sukanya dia paraben free, harganya murah pula. Jarang2 kan sabun murah yang paraben free. Bakal purchase varian lain buat dicobain
(0)
(0)

24 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Nggak cuman wajah aja loh yang butuh exfoliating. Tubuh jugaaa!! St ives body wash apricot ini sejauh ini bisa sih buat kulit kita lebih glowing dan tampak lebih sehat. Super luvssssss
(0)
(0)

03 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Awalnya iseng ke syopi unilever katanya lagi pada diskon. Aku liat ini jadi 45k an kalo gasalah, dengan isi sebanyak ini apalagi ada butiran scrubnya. Aku bener2 antusias banget sama ini. Pas di pake scrubnya halus dan wangiii banget. Abis bilas rasanya kaya licin, agak berminyak alias lembab gitu, haluuss. Scrubnya aman untuk daily use kok. Mantap jadi rajin mandi 😂
(0)
(0)

19 February 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sabun 2in1 ter dabest 😍 udah ada scrub nya,sabun ini melembabkan kulit loh, yang terpenting lagi adalah wangi sabunnya awet banget. untuk harnyanya lumayan yaa sekitar Rp 60.000, tapi worth it banget karena isinya banyak, dan hasilnya yang memuaskan.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10795 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media