ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Guerlain Terracotta Bronzing Face and Body Mist

Guerlain Terracotta Bronzing Face and Body Mist

User's Average Rating

4.6

Shade

Long wear

4.3/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.3/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

2
With the effect of a makeup bronzer and the ease of a gentle spray, Terracotta Spray is an entirely new way to get a temporary sunny glow. Employing the technology used in a professional airbrush makeup application, Terracotta Spray goes on in an ultra-light mist. The homogenous spray diffusion ensures a uniform application that covers every inch of the face evenly in just seconds. What else you need to know: Available in two shades, each can contains 130 applications and even has the added bonus of SPF 10 protection.

Hold the can at least six inches from the face. Close eyes. Mist over face, neck, and decollete. Follow with a second layer for added intensity

Octinoxate (Ethyl-Hexyl Methoxycinnamate) 2.5%. Other Ingredients: Butane, Aqua (Water), Isobutene, Cyclopentasiloxane, Propane, Nylon-12, Cocoglycerides, Sorbitan Isostearate Glycerin, Caprylyl Dimethicone Ethoxy Glucoside, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Penoxyethanol, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol Potassium Sorbate, Silica, Hexylene Glycol, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Eugenol.

Tags:

Community Review

Sort By

21 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Light
Btw aku tuh mau review produk BLP Lip Coat loh, tapi kok pas mau review malah jadi produknya Guerlain yaa. Padahal aku ga beli produk ini wkwk. Okelah gapapa intinya aku mau repurchased lagi 🌸
(0)
(0)

03 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Medium
Kalo mama ku liat ini pasti disangkanya minyak wangi, taunya bronzer wkwkwk. Ngerasanya agak sulit nge apply nya. Karna dia kan di semprot gitu. Menurutku lebih mudah yang pake brush lebih enak juga.
(0)
(0)

08 June 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Medium
awalnya kayak parfume tapi ternyata bronzer hahaa lucuuuuu packagingnyaa, sesuaiin sama warna kulit yaaa guys jgn terlalu light jugaa kalo kulitnya sawo matang
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10817 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media