ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Yves Rocher Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

4.3/5

Packaging

4.4/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.1/5

19 of 23 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

13

no

6

maybe

4
Energizing Body Lotion Raspberry Peppermint The pleasure of a moisturizing lotion with energizing benefitsFor the pleasure of an energizing body lotion, our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined organic, free-trade Shea butter with essential oil of Peppermint* and Raspberry extract. The skin is moisturized and delicately perfumed. Tested under dermatological supervision. *in the perfume Beauty PromiseThe skin is moisturized and delicately perfumed. Secret of the BotanicalYves Rocher has chosen Peppermint essence for its aromatic notes that bring a burst of intense freshness. A real Energy and vitality boost, it helps us recover vivacity. Its icy freshness, subtly combine with the tangy freshness of Raspberry, gives a sparkling cocktail of energy.

Tags:

Community Review

Sort By

22 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 390 ml
sukanya sama semua lotion-lotion dari Yves Rocher ini. setelah dioles cepat menyerap. tekstur tidak tebal tidak lengket bikin lembab. selalu nyetok. bau harumya kalem nggak menyengat. over all sangat suka!
(0)
(0)

09 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 390 ml
Wanginya seger bgt, gampang meresap di kulit dan bikin kulit lembab.. Sizenya jg gede bgt, beli wkt diskon.. pecinta wangi raspberry mesti cobain, worth to buy.
(0)
(0)
ferina

ferina amelia

3.8

05 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

  • Size: 200 ml
Wanginyaa enak banget tapi kurang tahan lama, teksturnya okee gak lengket2 di tangan gitu, produknya cepet nyerap di kulit, mungkin kalo harganya affordable, I'll say yes for repurchase it!!
(0)
(0)

01 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

2.0/5

  • Size: 200 ml
Wanginya kurang enak. Saya kira teksturnya akan mudah meresap, ternyata masih lengket dikulit. Jadi, untuk body lotion dengan harga segini masih overpriced.
(0)
(0)

26 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 200 ml
Moisturizing dan wanginya enak bangeeeet. Bagi yang suka raspberry blueberry dan temen temennya pasti suka juga deh sama wanginya lotion ini :) super recommended :)
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media