ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Avene Whitening Fluid

Avene Whitening Fluid

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.7/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.3/5

4 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

2

maybe

1

The Whitening fluid is specially designed for sensitive skin. Fragrance free formula.


Properties
This daily fluid, indispensable complement to the SENSITIVE WHITE Whitening essence and Whitening lotion, helps to effectively prevent the appearance of dark spots and keep a clear and flawless complexion. Its formula contains a high concentration in Avène thermal spring water, witch clinically proven soothing and anti-irritating properties. It combines a brightening ingredient, precursor of stabilized vitamin C and a botanical myrthe extract, rich in anti-radical polyphenols, which regulates melanin production (responsible for pigmentation) and boots cell renewal. Day after day, the skin regains a bright and even complexion. The lightweight, milky texture of this fluid leaves a veil of moisture over the skin for instant softness and suppleness. 


HOW TO USE
Apply 2 doses morning and evening of the fluid to the entire face and neck. Use daily and all year long. Do not expose skin to the sun or use adapted sun protection if exposure is unvoidable.

Tags:

Community Review

Sort By

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Walaupun ini agak mahal tapi worth it banget sih, teksturnya bikin kulitku halusss banget dan terkesan lebih cerah. Pakenya juga ga perlu terlalu banyak tapi khasiatnya udah keliatan setelah seminggu pake
(2)
(0)

31 July 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Hand body ini enak di pakai ngga terlalu lengket atau licin sih enak aja. Dan aku ngerasanya setelah rutin pakai hand body ini masa bulu di tanganku jadi banyak ehehehe tapi gapapa lucu kok jadinya
(5)
(0)

13 June 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Lagi lagi aku gatau ini masuknya ke kategori apaaa???? maafin aku yang serba gatau ini ya gengs, meskipun aku gatau ini masuk kategori apa, tapi yang aku tau efek whitening nya ga terlalu ngefek di kulit aku. Thats all.
(1)
(0)

05 June 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

body lotion ini selain bikin kulit tubuh aku lembab sepanjang hari trnyata jg bisa bikin cerah kulitku, teksturnya juga nggak lengket dan wanginya ga menyengat. overall aku suka bgt sm produk ini. selain harganya yg murah, kualitasnya juga bagus.
(0)
(0)

21 May 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Yang merasa punya kulit kusam, belang-belang, kering, gelap, dll. Coba deh pake iniiii, bagusnya kebangetan parah sih:(( wangi juga, ga lengket dan bikin kulit lembab seharian!!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10591 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media