ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Wardah Everyday BB Cream

Wardah Everyday BB Cream

User's Average Rating

4.0
Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

1772 of 2264 reviewers recommend this product

Repurchase
875
657
732
Yes
No
Maybe

Formula unik Water Break Technology melepaskan bulir-bulir air yang melembabkan dan memberikan kesegaran serta efek sejuk saat BB cream diaplikasikan pada wajah

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 April 2019

Purchased at Sociolla

Ringan banget untuk dipake sehari-hari, aku luv bgt. Tapi karena ini cuma bb cream, kurang nge-cover kl ada banyak imperfection di wajah. Jadi harus dipadukan sama concealer supaya coverage nya ada. :)
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

18 April 2019

Bb cream kecintaan akuuu. Sukaaa aku karena harganya terjangkau dan cocok sama kondisi muka aku yang berminyak dan berjerawat. Gabikin jerawatan terus lumayan nge cover
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

14 April 2019

First thing first, it has SPF 30 which is good and no freaking paraben! Usually I find parabens in Wardah products but not on this one, baby. I'm using the 'natural' shade and it's pretty much a match with my skin tone. It has that dewy look after you finished applying it on your face. Wait for 3 minutes and go on to the next step. But I need setting powder for this one. Choose fine powder so it doesn't crack or show your smile lines. And don't forget to use primer before applying this cream, it's important! Light to medium coverage, doesn't harm my skin. Quite cheap, and I'm using it daily. Conclusion? Moisturizer - primer - this BB cream - fine setting powder and voila! You're good to go for 5+ hours!
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

05 April 2019

gampang di blend dan ringan di muka tapi dia tuh gak nahan minyak sama sekali coverage nya lumayan lah tapi pilihan warnanya sedikit banget dan gak yellow undertone
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

04 April 2019

Purchased at Sociolla

The best bb cream ever, dr awal ga berani pake eh ketemu ini lgsg jatuh cinta. Recomended buat yg jarang pake bb cream atau newbie buat bb cream ini cocokk dehh
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10418 Reviews

Beauty Glossary

Spons yang terbuat dari tanaman konjac/konnyaku dan efektif digunakan sebagai alat untuk membersihkan sekaligus mengeksfoliasi kulit wajah....

Konjac Sponge

Stay in the loop!

Follow us on social media