ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Beauty Story Magic CC Cream Real Complexion

Beauty Story Magic CC Cream Real Complexion

User's Average Rating

4.0
Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

25 of 28 reviewers recommend this product

Repurchase
12
6
10
Yes
No
Maybe

Shade

BEAUTY STORY CC Cream Real Complexion Care is a all-in-one multi-tasking cream  that provides double care of skin while actively color corrects a range of complexion concerns including dullness, sallowness, and redness, and visibly lessen the appearance of dark spots, sun spots, and post-acne marks instantly and over time.

With an advanced, lightweight formula, this color-correcting cream creates a magical youthful glow while providing antiaging treatment, complexion corrector, moisturizer, and sunscreen protection of SPF 30 and PA ++.

For magical youthful glow look, wear as it alone
For flawless dewy look, apply under our DD loose powder
For “photoshopped” look, apply under our BB compact powder. 
(includes pictures to feature the other products)

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Phthalates

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 December 2018

  • Shade: Magic CC Cream Real Complexion
dia bb cream pertama aku, dia coverage nya light banget dan agak cacky di baguan bagian tertentu tapi aku suka banget karena dia lightweight dan formula nya ringan gt jadi cocok deh dipake sehari hari
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 December 2018

  • Shade: Magic CC Cream Real Complexion
harganya pricey, bisa banget buat nutupin imperfections yg ada di muka kita, coveragenya tipis natural gitu, hasilnya dewy flawless tapi ada matte nya
(2)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 December 2018

  • Shade: Magic CC Cream Real Complexion
Cc cream ini teksturnya light jadi cocok buat daily makeup, mudah untuk di blend juga, dengan packaging yang menurutku oke banget soalnya ada pumpnya, harganya memang agak mahal dibandingkan cc cream dari produk lokal yang terdapat di drugstore
(6)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

18 December 2018

  • Shade: Magic CC Cream Real Complexion
Hai semuanyaa! Nah ini base yang lain yg jadi fav ak bgt, bner" flawless tp matte, gmana dah tuh! The best pokokny, trs untuk harga emang agak mahal dan tp bner" bsa tutupin imperfections dimuka kita.
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

11 December 2018

  • Shade: Magic CC Cream Real Complexion
Kemasannya unyuuu! Produk ini finish-nya dewy, jadi dia nggak terlalu tahan lama di muka (kecuali kalo diset pake bedak). Coverage-nya juga tipis banget, cuma bisa meratakan warna kulit nggak rata. Tapi buat bekas jerawat, ya jangan harap bisa ketutup. Menurut saya mirip-mirip cc cream asal negeri ginseng sih.
(0)
(0)

Popular Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9268 Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9167 Reviews

Beauty Glossary

T

TOL

TOL atau Triangle of Light, yaitu area segitiga di bawah mata yang dihighlight menggunakan concealer.

Stay in the loop!

Follow us on social media