ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Cottage Energizing Shower Milk - Coconut & Pineapple 250ml

Cottage Energizing Shower Milk - Coconut & Pineapple 250ml

User's Average Rating

4.7
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

22 of 25 reviewers recommend this product

Repurchase
18
7
Yes
No
Maybe

Cottage Shower Gel and Bath Milk is specifically formulated to offer your skin all the advantages of a shower milk and a bath foam in a single product that comes in a 750 ml family size. More practical, more economical and more ecological

A fragrance

A refreshing and sparkling note for a very natural presentation of green tea.
The delicious fragrances coming from tea fields awaken your senses and take you to the Far East.

Protects skin

Neutral pH for skin.
Paraben-free.
Tested under dermatological supervision.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

06 March 2019

Purchased at Sociolla

Kalo mandi paket sabun ini berasa kaya lagi liburan di pantai aroma tropical yang enak banget jamin bikin nggak males mandi lagi. Abis mandi kulit lembut dan wangi
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

21 December 2018

Awalnya aku under estimate sama wanginya ini, tapi ternyata sama enaknya kaya yang lain. Busanya banyak, jadi betah mandi. Melembutkan dan melembabkan jelas dong ya. Packagingnya aku suka hampir kaya botol susu
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

12 December 2018

Kalau liat packagingnya cottage itu berasa yoghurt, bikin pengen dimakan haha. Wanginya enak semua, bikin fresh lagi. kulit juga lebih bersih dan lembut
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

11 December 2018

AKu beli 1 paket berisi semua variantnya,, aku udah cobain semua... baunya enak anget dan wangiii,, bikin kulit kenyal danlembab,, super bersih banget dan aku suka banget
(2)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

10 December 2018

Wangiiiiiiiii, produk cottage ga pernah mengecewakan wanginya selalu mantuuuuuuuul, sangat amat tidak pasaran.. patut kalian coba supaya ga bosan dengan wangi sabun yang itu itu aja
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10390 Reviews

Beauty Glossary

Prosedur pengambilan sample dari sel leher rahim untuk diuji secara mikroskopis demi mengetahui adanya ketidaknormalan atau mengidentifikasi...

Stay in the loop!

Follow us on social media