ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mad For Makeup Better Blender

Mad For Makeup Better Blender

User's Average Rating

4.6

Durability

4.5/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.5/5

Value for money

4.7/5

110 of 115 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

87

no

11

maybe

17
  • Even Better Blender (Green) :

Our uniquely made Even Better Beauty Blender, is crafted specially for your blender needs & improves on our previous design by making it 30% softer & more absorbent.  You will also find better coverage as well a more softer textured finish than other blenders. A Blender made with beautiful professionals & your feedback, & priced specially for you.
Size: 4.0 x 6.0 cm

Benefits:
30% Softer vs others
Flawless
Latex Free
Absorbent
Hypoallergenic
Softer Finish

  • Naturally Better Blender (Yellow) :

Naturally Better Blender is made specially by us to give a more natural application. Great for under the eyes and between the eyebrows, while the flatter domed end is nice anywhere. Made to grow 2x bigger and can also be used as a body blender when soaked. A Blender made with beautiful professionals & your feedback, & priced specially for you.
Size: 4.5 x 6.5 cm

Benefits:
Grows 2 x Bigger
Natural Finish
Body Blender
Latex Free
Super Absorbent
Hypoallergenic
Softer Finish

  • Super Better Blender (Purple) :

The miracle mini sponge helps you shape your complexion & contour your cheekbones. Slightly firm to the touch, these sponges are also great for under the eyes and all the hard to reach fine spots. A shape & contouring sponge that packs a mighty punch for a real great price.

Tags:

Community Review

Sort By

21 May 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Even Better Blender (Green)
fluffy bangeeet ini dan lembuttt sekali i loveee it and btw ini juga salah satu beauty blender loka terbagus sih soalnya dia bener bener bikin makeup nempeel gitchuuu💜
(0)
(0)

13 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Warnanya cute. Teksturnya oke, bouncy banget. Untuk blending berfungsi dengan baik tapi agak so-so sih, nggak terlalu spesial dibanding dgn blender2 lainnya...
(0)
(0)

10 May 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Even Better Blender (Green)
Aku beli ini bulan desember lalu pas diskon jadi 30 ribuan + voucher no min purchase, jadi aku dapet produk ini gratis 😍 Spongenya ngembang 2x lipat dan jadi lebih squishy jika dibasahi. Finishnya natural, ngeblend concealer dengan bagus di undereye. Kalo mau makeup dewy enak banget pake ini. Def gonna repurchase sih terutama kalo ada diskon 😁
(0)
(0)

07 May 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

beauty blender nya squishy banget! kalau direndam air basal membesar dan kalau dipake ngeblend banget sama foundationnya. harganya juga terjangkau.....
(0)
(0)

02 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Lembut, gampang banget buat ngeblend foundation, bikin makeup flawless dan awet dipakenya. Harganya juga pas dikantong pelajar yang hobi makeup 😁
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10587 Reviews

Beauty Glossary

Produk perawatan rambut yang berfungsi untuk melembutkan rambut sehingga lebih mudah diatur. Kondisioner juga bisa membuat rambut lebih lemb...

Kondisioner

Stay in the loop!

Follow us on social media