ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mad For Makeup Better Blender

Mad For Makeup Better Blender

User's Average Rating

4.6

Durability

4.5/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.5/5

Value for money

4.7/5

117 of 123 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

90

no

11

maybe

22
  • Even Better Blender (Green) :

Our uniquely made Even Better Beauty Blender, is crafted specially for your blender needs & improves on our previous design by making it 30% softer & more absorbent.  You will also find better coverage as well a more softer textured finish than other blenders. A Blender made with beautiful professionals & your feedback, & priced specially for you.
Size: 4.0 x 6.0 cm

Benefits:
30% Softer vs others
Flawless
Latex Free
Absorbent
Hypoallergenic
Softer Finish

  • Naturally Better Blender (Yellow) :

Naturally Better Blender is made specially by us to give a more natural application. Great for under the eyes and between the eyebrows, while the flatter domed end is nice anywhere. Made to grow 2x bigger and can also be used as a body blender when soaked. A Blender made with beautiful professionals & your feedback, & priced specially for you.
Size: 4.5 x 6.5 cm

Benefits:
Grows 2 x Bigger
Natural Finish
Body Blender
Latex Free
Super Absorbent
Hypoallergenic
Softer Finish

  • Super Better Blender (Purple) :

The miracle mini sponge helps you shape your complexion & contour your cheekbones. Slightly firm to the touch, these sponges are also great for under the eyes and all the hard to reach fine spots. A shape & contouring sponge that packs a mighty punch for a real great price.

Tags:

Community Review

Sort By

13 July 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Naturally Better Blender (Yellow)
suka banget sama warnanya kuning dan lucu gemes. setelah dibasahi air jadi membesar dua kali lipat kemudian setelah di aplikasi in di wajah lebih gampang dan merata thank you
(0)
(0)

11 July 2019

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Even Better Blender (Green)
So far ga ada masalah, enak2 aja dipakee, pas dibasahin dia jadi gede bangett sooo enak buat apply foundation ke muka lbh cepettt 😍 terus kalo dicuci nya jg gampang, cepet bersihnya.
(0)
(0)

09 July 2019

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

good beauty blender! nggak gampang sobek, lembut dan bouncy.. teksturnya kayak squishy hehe. helps to blend my foundie so well, gampang juga buat ngeblend di area hidung dan bawah mata. worth the money cause this product is soo good!
(0)
(0)

20 June 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Even Better Blender (Green)
lembut bangeeett aku sukak... warnanya juga cantik.. aku pake kering bagus pake setengah basah juga bagus luvv it.. ga terlalu banyak nyerap banyak produk.. kalau dipake diwajah sama sekali ga ngerasa ketampar kaya blenderku yang pertama huhu.. overall aku suka ♥♥♥
(0)
(0)

01 June 2019

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

4.0/5

Ini kurang bouncy. Susah dibesihin pula. Udah direndem sabun tetep susah ilang nodanya. Cepet kotor keliatannya. Tapi masih bisa buat nge blend walaupun kurang empuk
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10801 Reviews

Beauty Glossary

Infeksi kulit yang umum terjadi pada kaki dan disebabkan oleh jamur. Biasanya infeksi ini ditandai dengan gatal kemerahan, dan kulit menjadi...

Stay in the loop!

Follow us on social media