ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Masami Shouko Brush Egg

Masami Shouko Brush Egg

User's Average Rating

4.3

Durability

4.4/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.3/5

Value for money

4.3/5

37 of 41 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

21

no

9

maybe

11

Want a clean face free of acne? Do not forget to wash your makeup brushes. Dirty brushes can be one factor in the source of skin problems. 


In addition to acne, non-sterile brush do not deliver makeup perfectly. The color can get mixed with other colors or the makeup are not applied properly.


HOW TO USE:

1. Wet your makeup brush under running water in room temperature (brush facing down and dont let the water get on the handle of the brush)
2. Pour facial soap on the brush egg
- Small buttons on top for smaller brushes and to release drier product (cream foundation, waterproof mascara and liner)
- Waves on bottom for bigger brushes and to release product, dirt, and oils without ruining the brushes.
3. Rinse the brush under running water and dry them by pressing and swiping the brush on a clean towel
4. Leave your brush on a towel to dry.

Material: Silicon

Tags:

Community Review

Sort By

26 March 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

2.0/5

Nothing much to say for this product, this is the original version of brush egg before many brush cleaners with various type are sold in market. Consider the size is small, it's a lil bit uncomfortable when cleaning face brush which categorized in big size.
(0)
(0)

25 February 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

3.0/5

Good product. Lumayan membantu kita bersihkan brush tanpa membuat bulu - bulunya rontok. Tidak disarankan untuk beli warna putih karena mudah terlihat kotor.
(0)
(0)

18 February 2019

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

produk ini ngebantu bangettt buat bersihin anak-anakkuuu(re: makeup brushes)! lumayan menghemat brush cleanser juga kalo bersihin brush pake ini. reccomended!!
(0)
(0)

21 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

beli ini karena lagi diskon aja hehe. aku gak tau karena pengaruh sabun atau gimana tp aku ngerasa brush egg ini biasa-biasa aja, memang sih aku nyuci brushnya pakai cetaphil tapi brush egg ini ga terlalu ngebantu bersihin brush 100% ya tapi not bad lah..
(0)
(0)

11 December 2018

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

4.0/5

Brush egg ini membantu banget kalo lagi bersihkan brush harga nya juga murah dan juga warna nya juga lucu2. Paling di mainkan keatas bawa udh bsa bersihkan brush dgn bersih
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media